“Nyt år – Nyt mig” af Michelle Bach
"

“Nyt år – Nyt mig” af Michelle Bach

 

Nytårsforsæt

Vi kender det alle – Nytårsaften kommer; og vi tror pludselig vi kan ændre hele vores liv til det bedre ved, at lave Nytårsforsæt.

Men gang på gang – år efter år - får vi sat os nogle urealitisk mål som vi fra årets start stresser os selv for, at opnå. Det kan f.eks. være – NU skal jeg tabe de 20 kilo og jeg skal træne MINDST 4 gange om ugen. Men hvis du ikke havde tid til, at træne mindst 4 gange om ugen inden nytår, så har du højst sansynligt det heller ikke nu – bare fordi kalenderen siger januar  - I et nyt år.

Når vi sætter disse urealtiske mål for os selv og fejler, minder det os på alt det vi sat os for, at gøre og ikke fik gjort. Vi tænker på hvad der i det forgående år gjorde, at vi ikke opnåede de mål vi havde sat os.  Vi ser tilbage i stedet for frem.

Altså misforstå mig ikke – Det kan være godt, at se tilbage og refleketere over vores fejl og lære af dem. MEN hvis du virkelig vil ændre dig, så skal du ser frem ad.

Hvis du virkelig vil ændre dig i det nye år, så er det EN ting du kan gøre som vil gøre en reel forskel.

SIG STOP – stop til alle undskyldningerne og stop med, at tænke på fortid samt hvad du kunne have gjort. Se i stedet på hvad du REALISTISK kan gøre fremadrettet. 

I stedet for, at sætte dig selv konkrete nytårsforsæt som; at tabe de 20 kilo, blive en bedre mor, bruge færre penge – så find dig i stedet et motivation ord for det nye år. Et ord eller en lille sætning, som skal motivere dig til, at blive bedre i ALLE aspekter af livet.

Et godt redskab er at hænge et symbolsk billede op på væggen eller køleskabet. Det har været top motiverende for mig.

Istedet for blot, at fokusere på et konkret og muligvis urealistisk mål. Hvis du istedet lader dig motivere i alle aspeketer af livet samtidig med, at du siger stop, til at dvæle i fortiden og lade dig styre af undskyldningerne, så vil du mærke forandringen i dit liv.

 Mit bud

Mit motivations ord for 2019 er “Relationer”.  Jeg er lige flyttet til den anden ende af landet og har lagt et liv med fest og ballade bag mig, til fordel for en spændende karriere og et sundt liv. For at opnå hvad jeg personligt vil se som et succesfuldt 2019, vil jeg altså skulle have dannet mig en masse sunde relationer når vi rammer 2020. Dette er både i form af nye venner, et godt arbejdsmæssigt netværk og samtidig reparere nogle af de familiære relationer som led, da jeg mente fest og ballade var mere spændende.

Hvordan kan jeg ændre mig? 

Hvis du har svært ved, at finde ind til hvad DU mangler i dit liv og hvad der kan motivere dig, så vil jeg garantere, at Lyngemetoden kan hjælpe dig. Det var denne metode der hjalp mig så meget, at jeg i dag selv arbejder med, at uddanne nye folk i Lyngemetoden. Uanset hvor du er i dit liv og hvad du har opnået, så vil Lyngemetoden kunne give dig nogle redskaber til, at opnå mere positivitet og succes. Jeg har mærket det i mit eget liv.

 

Så hvis du virkelig mener “Nyt år – Nyt mig” så vælg, at brug de næste 7 måneder på, at uddanne dette “nye jeg” til, at blive den bedste version af dig selv. Du vil ikke fortryde det!

 

Godt Nytår

Michelle Bach – Socialrådgiver og støttekontaktperson

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.