Vilkår

Handelsbetingelser hos Lyngemetoden

Her kan du læse mer eom handelsbetingelser, cookies og privatlivsvilkår

Vilkår

Vilkår / Ophavsrettigheder  / Handelsbetingelser 

Lyngemetoden er en del af CKU, Center for Kognitiv Udvikling. 

 

Lyngemetodens Bog, E-bog, Lydbog og film: 

Lyngemetodens produkter er et middel til selvhjælp. De må ikke kopiere eller downloades og sendes til tredjemand. Til gengæld må du frit dele linket www.lyngemetoden.dk til andre, således de også kan få glæde af produkterne. 

Dit login er personligt og må anvendes af alle personer i din husstand.

 

Det er dit eget ansvar, hvordan du bruger Lyngemetoden og din egen risiko. Lyngemetoden kan nødvendigvis ikke erstatte psykologisk, psykiatrisk eller anden professionel diagnosticering og/eller behandling af uddannede fagpersoner. 

Ved at benytte Lyngemetoden kan og vil du blive udsat for virkemidler, som potentielt kan frembringe meget stærke følelsesmæssige reaktioner og forandringer hos dig. Det kunne være provokerende sætninger, som kan fremkalde minder eller associationer, som vi ikke kan kontrollere eller styre, og som kan virke foruroligende på dig som bruger.

Vores sprogbrug kan aktivere følelser eller følelsesmæssige stemninger, som vi ligeledes ikke kan kontrollere eller styre, og som kan virke foruroligende på dig som bruger.

Lyngemetoden påviser at positive tanker kan helbrede sygedomme, men vi stiller ingen former for garanti.

 

Privatlivspolitik:

I forbindelse med din oprettelse Lyngemetoden vil vi indhente nogle oplysninger om dig.

Oplysninger der indhentes og behandles:

Lyngemetoden indhenter og behandler de personlige oplysninger, som du indtaster, når du opretter dig til brug af Lyngemetoden.

Formålet med indhentning og behandling af information er, at kunne identificere dig som bruger og for at kunne servicere dig som bruger bedst muligt.  

 

Dine rettigheder:

Som bruger af Lyngemetoden har du naturligvis alle de rettigheder, som gældende lovgivning tilskriver dig. 

 

Vejledning over telefonen og e-mail:

Der tilbydes basal hjælp og vejlening omkring opgave, forståelse osv. over telefonen og e-mail. Dog gælder dette kun korte samtaler af maks 5 min. Længere samtaler om hjælp til specifikke problemstilliger, vil du skulle bruge den tid du har inkluderet i dine livsstilssamtaler i din uddannelses pakke. OBS: der kan til hver en tid tilkøbes flere samtaler til din pakke.

 

Den dataansvarlige:

Lyngemetoden er ansvarlig for indhentning og behandling af dine oplysninger. Hvis du har spørgsmål vedrørende indhentning eller behandling af oplysninger vedrørende dig, bedes du skrive til os. 

Vi sørger for fysiske, elektroniske og processuelle sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af alle oplysninger, som vi indhenter og behandler.

 

Klager:

Udover muligheden for at klage direkte til Lyngemetoden er du også berettiget til at klage til Datatilsynet. 

Lyngemetoden giver dig licens til at benytte vores produkter personligt og til ikke-kommercielt brug.

 

Rettigheder og begrænsninger:

(a) Ophavsretsoplysninger

Alle ophavsrettigheder tilhører Søren Lynge 

(b) Distribution

Det er ikke tilladt at distribuere Lyngemetoden til tredjemand.

(c) Forbud mod at kopiere eller på anden måde overspille Lyngemetoden.

(d) Udlejning

Det er ikke tilladt at udleje, lease eller udlåne Lyngemetoden til tredjemand.

(e) Markedsføring over for tredjemand

Lyngemetoden inklusive titler, figurer, logoer eller billeder må ikke markedsføres eller på anden måde distribueres med henblik på salg. Det gælder på samtlige distributionskanaler.

(f) Overholdelse af gældende ret. Gældende ret skal overholdes ved anvendelse af Lyngemetoden.

 

Opsigelse:

I tilfælde af misligholdelse af AFTALEN kan Lyngemetoden uden præjudice for øvrige misligholdelsesbeføjelser – opsige denne til ophør straks. Du vil da automatisk blive slettet som bruger. 

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab hos Lyngemetoden med det gældende opsigelsesvarsel. Medlemsskabet ophører ved udløb af opsigelsesmåneden plus én måned. Ved opsigelse af dit medlemskab skal du sende en mail til [email protected] med dit fuldnavn. 

 

Ophavsret:

Ejendomsretten, herunder ophavsrettigheder tilhører Søren Lynge. 

 

Garantifraskrivelse:

Lyngemetoden giver ingen garantier vedrørende resultater. Vi konkludere at mange mennesker har fået et nyt og bedre liv ved at benytte Lyngemetodens mentale værktøjer. MEN vi anderkender at produkterne kun virker, i større eller mindre grad, ved forandringsvillige personer. Vil man ikke forandre sig - kan man ikke forandre sig. Dermed giver Lyngemetoden ikke garanterer for, at Lyngemetoden kan anvendes til dens tiltænkte formål. Lyngemetoden ingen garantier af nogen art. 

Lyngemetoden indestår ikke og påtager sig ikke ansvaret for rigtigheden eller fuldstændigheden af information, tekst, grafik, links eller andre emner indeholdt i Lyngemetoden. 

 

Køb og automatisk fornyelse af abonnement:

Lyngemetoden er et løbende medlemskab i abonnementform. Dit abonnement fornyer sig selv hver måned. Betaling vil blive opkrævet fra din bankkonto eller gennem det kort du har oplyst ved køb.

Ved køb af Lyngemetoden godkender kunden, at er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort.

Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Lyngemetoden må gennemføre en betalingstransaktion for hver betalingsperiode, så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres typisk midt i måneden eller på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Lyngemetoden er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktion på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af kunden. 

Ved korrekt opsigelse af abonnementsaftaler slettes kundes kortoplysninger. 

Ved kortudløb kommer der automatisk en mail med påmindelse om, at kortoplysninger skal fornyes. 

Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse. 

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Ved online kurser og e-learning er der tale om digitalt indhold, der leveres umiddelbart efter tilmelding. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop. Det er derfor ikke muligt at afbestille online kurser og e-learning, og der er således ingen fortrydelsesret. Efter betaling af Lyngemetoden fås direkte adgang til e-learingsprogram, bøger, lydbøger, film, online kursus, APP - et års produkt, der udleveres med det samme mm. Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i Lyngemetodens online platform.
Når du bestiller Lyngemetodens online kursus / træningsforløb, giver du samtykke til frasigelse af retten til at fortryde købet. 

 

Kontakt og virksomhedsoplysninger:

Lyngemetoden 

CKU, Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk

Ågerupvej 66

2750 Ballerup

CVR-nr: 25169395

 

Tlf.: +45 70272526

E-mail: [email protected] 

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.